Dames 2 wint Brabant beker

Zondag 11 mei stond de laatste wedstrijd van dit seizoen op het programma, de bekerfinale tegen Habo ’95. Het werd een zware strijd, maar de dames wisten de beker mee naar Eindhoven te nemen.

De wedstrijd begon om 15.00 uur na een uitgebreide introductie van speelsters en staf, onder luid applaus van het publiek dat in grootte getale naar de zaal in Oss was gekomen. De dames begonnen wat zenuwachtig aan de wedstrijd, hieruit bleek ook gelijk hoe graag de winst behaald wilde worden. De gehele eerste helft gaat de score gelijk op en weet PSV Handbal geen afstand te nemen en Habo ’95 gaat zelfs met een voorsprong van 1 doelpunt de rust in (8-9).

Na een aantal duidelijke aanwijzingen in de kleedkamer van coach Wim Pluijm begint PSV Handbal sterk aan de tweede helft. De aanvallen worden goed opgezet en spelend als een collectief weet PSV Handbal op een voorsprong van drie doelpunten te komen (10-13). Habo ’95 geeft zich echter niet gewonnen en komt weer volledig terug in de wedstrijd. PSV Handbal houdt echter het hoofd koel en weet de wedstrijd weer volledig naar zich toe te trekken en zo wordt de bekerfinale met een eindstand van 21-19 door de dames van PSV Handbal gewonnen.

Zo wordt een succesvol eerste seizoen in de Hoofdklasse C met een mooie prijs afgesloten. Dit was tevens Wim Pluijm zijn laatste wedstrijd als trainer/coach van dames 2, ontzettend bedankt voor je inzet de afgelopen jaren! Graag zien we jullie begin oktober weer wanneer er een nieuw seizoen start.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X