Eerste competitiewedstrijd Dames 1

Zondag 7 september 2014, de aftrap van de competitie. Voor de dames van PSV handbal stond er gelijk een sterke tegenstander op het programma, als we afgaan op de ranglijst van vorig jaar, de dames van Quintus 2.

Om half 2 startte de wedstrijd. Gelijk was duidelijk dat er wel wat zenuwen waren in de eerste wedstrijd aan het begin van het seizoen. De dames van PSV handbal hadden ook moeite om kansen te creëren en de gecreëerde kansen te benutten. Hierdoor kon Quintus een aantal keer snel uit breken, gelukkig was Eva Pineiro Gonzales een heuze sta in de weg en hield zij haar doel goed schoon. Hierna breekt een sterkere periode van Quintus aan, vooral via snelle tegenaanvallen en scherpe afstandschoten weten de dames van Quintus met een 13 – 7 stand de kleedkamers in te gaan.

In de rust wordt er nog eens gewezen op de gemaakt afspraken , om toch de gaatjes in de dekking te vinden bij Quintus. Beide teams houden elkaar in de tweede helft in evenwicht. Het gemaakte verschil wordt dan ook niet kleiner. De laatste 3 minuten scoren de dames van Quintus nog 3 maal achtereen wat een eerste verliespartij voor PSV Handbal betekent. De eindstand is 27 – 18.

Volgende week is de eerste thuiswedstrijd om 19.30 tegen de dames van DSVD in de Vijfkamp.

We zien jullie graag dan, in de hal!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X