PSV organiseert een sponsorweek

Bericht namens de activiteitencommissie

Beste leden, ouders en andere betrokkenen,

Het seizoen is weer begonnen en dus ook wij als activiteitencommissie hebben de eerste vergaderingen er weer op zitten.

Bij dezen willen wij iedereen informeren over de eerste activiteit die komen gaat.

PSV Handbal Sponsorweek

We gaan een sponsorweek organiseren, waarin alle teams in de betreffende week een activiteit mogen organiseren om geld op te halen voor PSV Handbal.
Dit is geheel vrijblijvend dus wees creatief en bedenk iets leuks, ga bijvoorbeeld met je team een avondje lege flessen ophalen en vervolgens inleveren bij verschillende supermarkten. Of leuk voor de jongere jeugd om cakejes te bakken en dit te verkopen in je eigen straat. Alle beetjes helpen en tegelijkertijd heb je een gezellige middag/avond.

De aftrap van deze sponsorweek is op zaterdagavond 4 oktober, we kunnen dan eerst genieten van twee wedstrijden van onze dames 1 en 2. De eerste wedstrijd zal beginnen om 19.30 uur en aansluitend kan er een drankje gedronken worden in onze eigen PSV handbal kantine. Daarna volgen er dus verschillende activiteiten, van hopelijk alle teams, om zo op een gezellige en leuke manier geld op te halen voor onze vereniging.

Laat via onderstaand mailadres weten wat jullie ideeën zijn, dan zorgen wij ervoor dat we jullie eventueel op weg kunnen helpen.

Natuurlijk hebben we ook een mooie afsluiting van de (hopelijk) succesvolle sponsorweek, namelijk de Marathon van Eindhoven. Tevens kan de Marathon gebruikt worden als een sponsorloop, wat tegelijkertijd een erg leuke dag kan worden. Voor meer informatie kun je in de kantine het inschrijfformulier vinden. Graag zo snel mogelijk inschrijven zodat we alles op tijd kunnen regelen.

Hopelijk lukt het jullie om op een leuke manier geld op te halen voor PSV Handbal en maken jullie er als team een gezellige middag/avond van. Wij als activiteitencommissie proberen deze week en volgende ook even langs de teams te komen om alles even goed uit te leggen.

Voor vragen kun je altijd mailen naar:

We horen graag van jullie!

Alvast bedankt.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X