PSV wint ook tweede thuiswedstrijd

Afgelopen weekend speelde de dames van PSV hun tweede thuiswedstrijd van dit seizoen. Tegenstander was het altijd lastige Bevo uit Panningen. Na een wat rommelige wedstrijd, ging Bevo zonder punten huiswaarts.

Vanaf de eerste minuut was PSV gebrand om te vechten voor de punten. Binnen no-time stond het dan ook 3-0. De eerste twee treffers kwamen van de hand van Mendy Franken, die de rest van de wedstrijd het net maar liefst acht keer wist te vinden.

Het was duidelijk dat Bevo veel moeite had om de bal goed rond te kunnen spelen en zij misten in het begin dan ook veel open kansen. Al snel liep PSV uit via 5-1 naar een 8-3 op het scorebord. Op dat moment zakte PSV wat in en verloor, door slordig samenspel, tweemaal de bal. Daar maakte Bevo dan ook gretig gebruik van en deed er zelfs nog een schepje bovenop. Ruststand: 10-7.

Na de rust kwam er een heel ander Bevo uit de kleedkamer en waren zij van plan om de achterstand snel weg te poetsen, maar PSV liet dat niet zomaar gebeuren. Het scoreverloop ging om en om en het verschil bleef lange tijd op drie doelpunten steken. Pas bij een 20-17 op het scorebord werd de marge verkleind naar één doelpunt verschil (21-20).

Toen Cindy Rooijakkers PSV op twee doelpunten voorsprong bracht, was eindelijk het ijs gebroken. PSV scoorde daarna nog 4 keer, waardoor de einduitslag werd bepaald op 26-22.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X