Dames winnen uitwedstrijd van Nieuwegein

Zaterdagavond stond de tweede uitwedstrijd van het seizoen op het programma tegen de dames van Nieuwegein. Na een wedstrijd waarin beide ploegen weinig voor elkaar onder deden, weet PSV Handbal nipt aan het langste eind te trekken.

De opening van de wedstrijd is gelijk voor Nieuwegein met 2 snelle doelpunten, hierna komt het weerwoord van PSV Handbal en scoren zij 5 keer achter elkaar. Hierna stokt de doelpuntenproductie tijdelijk en weet Nieuwegein weer de aansluiting te vinden. Zo blijft de eerste helft in evenwicht en gaan alle dames rusten met een 12-12 stand.

De tweede helft geeft een soortgelijk beeld als de eerste, waarin beide ploegen nauwelijks voor elkaar onderdoen. Het is een harde wedstrijd waarin beide ploegen een fysiek duel niet uit de weg gaan. PSV Handbal krijgt ruim in de tweede helft de kans om in overtal een gaatje te slaan. Zo wordt de stand naar 18-21 gebracht. Deze voorsprong blijkt voldoende te zijn om de wedstrijd te winnen, ondanks een rommelig slot en nog een laatste kans voor Nieuwegein eindigt de wedstrijd bij een stand van 23-24.

Volgende week wordt er weer thuis gespeeld tegen de dames van SEW2 om 19.30 in sporthal de Vijfkamp. Aansluitend speelt dames 2 hun openingswedstrijd van het seizoen tegen ESC. Graag zien we jullie zaterdag weer in de hal om beide teams aan te moedigen.

 

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X