Trainingsweekend Dames 2

Afgelopen weekend was het dan zover, de laatste voorbereiding voor de start van de competitie. Dit jaar een trainingsweekend in eigen huis, namelijk gewoon in Eindhoven.

Vrijdagavond begon het trainingsweekend met de reguliere training in de Vijfkamp. De volgende dag stonden 11 meiden en Frank om 11.00 uur klaar in sporthal de Tempel om te beginnen aan de eerste training. Helaas was onze keepster Yasmin ziek, waardoor we met slechts 11 dames waren. Na een training van 1,5 uur was het tijd voor een overheerlijke lunch.

1 2

Na de lunch was het tijd voor de tweede training van de dag. Iedereen kon haar bezweette sportschoenen weer aantrekken om vervolgens te beginnen met wat leuke oefeningen. Nadat iedereen met een teamgenoot op de rug op en neer had gerend was het weer tijd voor de serieuze trainingselementen.

Toen deze training was afgelopen was het tijd voor een heerlijke douche, om daarna met zijn alle een teambespreking te houden waarin duidelijk is geworden dat iedereen fris en fruitig en vol goede moed het komende seizoen in gaat! Na deze teambespreking was het tijd voor het pasta-menu, prima krachtvoer om de wedstrijden te kunnen knallen!

3

Om 18.30 uur was het tijd voor de eerste wedstrijd van het weekend. Het was geen gemakkelijke tegenstander, namelijk Internos uit Etten-Leur. Internos is afgelopen seizoen gedegradeerd uit de eerste divisie en dus een oude bekende van ons dames 1. Na een zware maar goed gespeelde wedstrijd was het tijd om te rusten en meteen even te kunnen bekijken wat de kwaliteiten van onze tweede tegenstander waren, ditmaal WHC uit Hengevelde. Na twee fysiek harde wedstrijden zat voor ons de trainingsdag erop! Iedereen is vlug gaan douchen om zich klaar te stomen voor de volgende activiteit. Nadat iedereen klaar was hebben we met zijn alle een drankje en een dansje gedaan, goed om de onderlinge sfeer op peil te houden!

4 56

Tot slot de zondag nog te gaan, om 11.00 uur precies stonden we met zijn alle klaar bij brasserie ’t Boshuys om daar een boswandeling te maken. Geheel ‘fris en fruitig’ kon deze wandeling van start gaan. In het bos is een mooi plekje gezocht om hier het geweldige ‘panspel’ te doen. De strijdlust tussen de twee teams was aanwezig en na een korte uitleg kon de strijd beginnen. Uiteindelijk was team 1 (Diana, Lindsey, Nikki, Leanne, Kimberly, Maggie & Esly) het winnende team en na een hoop gelach zijn we terug gelopen naar ’t Boshuys om hier te genieten van het heerlijke weer onder het genot van een lekkere lunch. Tegen een uur of 3 was voor ons het trainingsweekend over!

8

Kortom het was een geslaagd weekend, waarin we veel hebben gelachen & geleerd!

Komend weekend start voor ons de competitie. De eerste wedstrijd zal thuis gespeeld worden op zaterdag 4 oktober om 20.50 uur tegen ESC’90 in de Vijfkamp. Tot dan!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X