Dames 1 wint overtuigend van de reserves van SEW

Al vrij snel in de wedstrijd bleek dat SEW niet op volledige oorlogssterkte naar Eindhoven was gekomen. Het lag dan ook vooral aan PSV dat het na 10 minuten spelen pas 6-1 was. Vooral Cindy met haar pijlsnelle break-outs was in de beginfase van de wedstrijd niet te stoppen. Zij liet dan ook de 1-0 en de 2-0 op haar naam zetten. In het vervolg van de eerste helft werd er door bijna iedereen gescoord. Dit bracht de russtand op een comfortabele 15-7 stand.

Omdat het de aftrap was van de sponsorweek was konden de supporters in de rust genieten van de zelfgemaakte versnaperingen van onze jeugdleden. Een mooi initiatief wat behoorlijk in de smaak viel! Na de rust gingen de dames verder waar ze de eerste helft mee begonnen. Er werd geconcentreerd verdedigd, waardoor SEW in de tweede helft slechts zes keer tot scoren kwam. Af en toe slopen er wat schoonheidsfoutjes in het aanvalsspel en werd er te vlug afgerond. Luca Bontjer had hier geen last van. Zij wist in de laatste 20 minuten maar liefst 4 keer het net te vinden. Het was Cindy Rooijakkers die de wedstrijd opende en eveneens het laatste doelpunt van de avond maakte. Zij zette  daarmee een eindstand van 28-13 op het scorebord. Volgende week speelt dames 1 de uitwedstrijd tegen Bentelo. Vorig jaar werden hier geen punten behaald. Dat moet dit jaar zeker beter!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X