Dames 2 wint eerste competitiewedstrijd.

Na een goede voorbereiding waarin veel oefenwedstrijden gespeeld werden, was het dan eindelijk zo ver: afgelopen zaterdag begon voor dames 2 de competitie. Rond de klok van 21.00 uur klonk het eerste fluitsignaal voor de wedstrijd tegen de dames van ESC’90. Helaas was de seizoensstart niet al te best: PSV speelde rommelig, was niet fel genoeg en maakte de kansen niet af. Al snel stond er een achterstand van 8-2 op het scorebord. De dames wisten dat het beter moest en langzaam kwam PSV beter in haar spel. De achterstand werd langzaam verkleind en iedereen begon er weer in te geloven dat deze wedstrijd nog niet verloren was. Uiteindelijk werd er gerust met een voorsprong van 3 doelpunten in het voordeel van ESC’90.

In de rust werd  er op gehamerd de tweede helft wel direct goed te beginnen. De tweede helft toonde een ander spelbeeld. PSV was feller, knokte als een team en kansen werden nu wel benut. PSV kroop naar ESC’90 toe en bij 14-14 stond er voor het eerst een gelijke stand op het scorebord. PSV ging door en mede door de steun van het thuispubliek konden de dames een voorsprong pakken en deze uitbreiden. Er werd gestreden voor elke bal en voor elkaar. Uiteindelijk wonnen de dames van PSV de wedstrijd met 24-19.

Laat een reactie achter

X