Tweede verliespartij voor dames PSV

Afgelopen zaterdag zijn de dames van PSV afgereisd naar Bentelo. Van te voren was al duidelijk dat dit geen gemakkelijke wedstrijd zou worden. Vorige jaar wist, het toen nog harsloze Bentelo, 3 van de 4 punten te veroveren.

Na de start van de wedstrijd ging het al snel gelijk op. De teams wisten lange tijd om en om te scoren (9-10). Hier en daar miste PSV wel een aantal open kansen, waar Bentelo het net wel wist te vinden.

Toch bleef PSV scoren. Door de open dekking van Bentelo wisten Linda en Stephanie elkaar gemakkelijk vrij te spelen. Vanaf de cirkel kon Stephanie de eerste helft al zes keer tot scoren komen. Via een 11-12 liep PSV net voor rust uit naar 12-17. Bentelo liet dat niet zomaar gebeuren en zorgde ervoor dat de eindstand op 15-17 werd gezet.

Na rust kregen de dames van PSV het niet voor elkaar om de score verder uit te bouwen en zo kwam Bentelo voor het eerst in de wedstrijd langszij. Uiteindelijk is het dan ook Bentelo die aan het langste eind trekt. Eindstand: 29-25.

Komende zaterdag spelen de dames van PSV thuis tegen GOconnectIT/Fortissimo. Let op: de wedstrijd is in de Tempel en begint om 18.30 uur. Hopelijk tot dan!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X