Dames 2 verliest tegen MenG Optimo

Afgelopen zaterdag speelde dames 2 in Gulpen hun tweede competitiewedstrijd tegen MenG Optimo. De dames van MenG Optimo zijn net gepromoveerd naar de hoofdklasse en waren dan ook een onbekende tegenstander voor PSV.

Bij aanvang van de wedstrijd bleek dat de dames van PSV nog niet helemaal wakker waren. Na een paar minuten hadden de dames, net als in de eerste competitiewedstrijd, een onnodige achterstand. Door de slechte start moesten de dames van PSV hard aan de bak om de stand weer om te keren. Na een paar mooie aanvallen kwamen de dames van PSV dichterbij. Zij gingen dan ook de kleedkamer in met een ruststand van 13-10 in het voordeel van MenG Optimo.

In de tweede helft waren de dames van PSV vastbesloten om de stand weer naar eigen hand te krijgen. Na ongeveer 15 minuten stond er dan ook een stand van 16-15 op het scorebord, nog wel in het voordeel van MenG Optimo. Dit was het moment voor de dames van PSV om op voorsprong te komen en de punten mee te nemen naar Eindhoven. Maar helaas, door slecht afgeronde kansen en een zwak samenspel mocht het niet baten. Het lukte de dames van PSV niet om op voorsprong te komen en de wedstrijd eindigde met een stand van 20-17 in het voordeel van MenG Optimo.

De volgende wedstrijd spelen de dames van PSV op 25 oktober om 19:00 tegen BFC in Beek.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X