Dames weten wederom niet te winnen

Zaterdagavond was Fortissimo uit Cothen de tegenstander. Voorafgaande aan de wedstrijd werd er  1 minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan Joop van der Lingen die onlangs overleden is.

De opening van de wedstrijd was voor de dames uit Cothen die gelijk een 0-2 voorsprong namen. De dames van PSV hebben wel gelijk een antwoord klaar en trekken de stand weer gelijk. In de daarop volgende 20 minuten blijft de stand nagenoeg in evenwicht en doen beide ploegen weinig voor elkaar onder. In de laatste 10 minuten weet Fortissimo nog 6 keer te scoren waar PSV dit slechts 1 keer doet en dat brengt de ruststand op 6-11.

Na rust zijn de dames van PSV wederom niet wakker en scoort Fortissimo gelijk 4 maal op een rij wat een gat maakt van 9 doelpunten. Hierna zetten de dames van PSV hun schouders er onder en gaan voor alles of niets en dit werpt zijn vruchten af, zij scoren 5 maal op rij. In deze sterke fase weet PSV de achterstand te verkleinen tot 2 doelpunten. Dit blijkt echter niet genoeg en er kan niet doorgedrukt worden. De eindfase is weer duidelijk voor de dames van Fortissimo en zo wordt de eindstand bepaald op 17-24 in het nadeel van de dames van PSV.

De volgende wedstrijd spelen de dames volgende week uit tegen WPK/Westlandia. Op 1 november wordt er weer thuis gespeeld tegen VENECO/V.E.L.O. om 19.30 uur in sporthal de Tempel.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X