Dames 2 verliest van BFC.

Zaterdagavond speelde dames 2 uit in Beek tegen BFC. Vooraf wisten de dames dat dit een zware pot zou worden en daarom was het belangrijk om vooral een goede wedstrijd neer te zetten.

In de eerste twintig minuten van de wedstrijd heeft PSV dat ook waar gemaakt, de verdediging stond als een huis waardoor de dames van BFC het niet makkelijk hadden. De dames van PSV speelde hun eigen spelletje en de kansen werden goed benut, daarom stond het al snel 2-6 voor de club uit Eindhoven, helaas lukte het niet om dit door te trekken tot de rust.

Na de uitstekende eerste 20 minuten van de wedstrijd werd het wat rommelig aan de kant van PSV, waardoor balverlies zorgde voor een aantal tegendoelpunten. Het lukte de dames niet om verschillende breaks en goede afstandsschoten tegen te houden waardoor de wedstrijd gerust werd met een stand van 15-10.

Na de rust probeerde PSV het niveau van de eerste twintig minuten te herpakken maar helaas nam BFC de leiding en werd de wedstrijd voortgezet. Na een paar tijdstraffen aan de kant van BFC kreeg PSV de kans om dichterbij te komen maar de dames kregen het niet uitgespeeld. De dames uit Eindhoven hebben laten zien wat ze kunnen maar helaas was het niet genoeg om de punten mee naar huis te nemen. Eindstand 23-14.

Komende zaterdag speelt dames 2 om 20.50 thuis tegen Margraten. Let op! Dit is in de Tempel. Dames 1 speelt om 19.30 tegen Velo, dus kom allemaal naar de sporthal om beide teams aan te moedigen en te zorgen dat de vier punten in Eindhoven blijven.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X