Dames 2 wint van Margraten

Zaterdagavond speelde dames 2 thuis in sporthal De Tempel tegen Margraten. Vooraf wisten de dames dat dit een wedstrijd was waar punten te pakken waren, dus het was zaak om goed te starten.
In de eerste tien minuten van de wedstrijd gaven PSV en Margraten niks aan elkaar weg, dit leidde tot een 2-1 voorsprong voor PSV. Met het inbrengen van jeugdspeelster Demi van Boxtel vergrootte PSV haar voorsprong. Via een 5-5 tussenstand, werd de ruststand bepaald op 9-5.Na rust was het zaak om de reeds vergaarde voorsprong te behouden en zo mogelijk uit te breiden. De tweede helft vertoonde dan ook het grootste gedeelte van de tijd hetzelfde verschil tussen de twee ploegen. Uiteindelijk werd de eindstand bepaald op 17-14, waarmee de twee punten binnen waren!
Volgende week spelen de dames op zondag 9 november uit tegen Rapiditas om 15:35 in sporthal Aan de Bron in Weert.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X