Dames 2 laat onnodig punten liggen tegen Rapiditas.

Zondagmiddag werd de wedstrijd gespeeld tegen laagvlieger Rapiditas. Voor aanvang van de wedstrijd had Rapiditas nog geen punten. Dit betekende dat de dames van PSV hier de punten mee naar huis moesten nemen. Na een prima start, waarin de dekking sterk stond bleef de score voor beide ploegen laag en kon het net niet vaak gevonden worden, dit bleef de gehele eerste helft. Met een kleine achterstand voor PSV werd er gerust. De ruststand was 7-6. In de rust werd besproken dat er langer gespeeld moest worden om te komen tot goede kansen. In het begin van de tweede helft verliep dit principe goed, waardoor PSV kon scoren. Helaas werd er in de dekking niet helemaal opgelet, waardoor Rapiditas ook tot scoren kwam. Na de eerste vijf minuten van de tweede helft stokt vervolgens de doelpuntenproductie aan PSV zijde. Hierdoor wordt de wedstrijd helaas verloren en blijven de broodnodige punten in Weert. Dit heeft ervoor gezorgd dat de ploeg uit Weert hun eerste twee punten wisten te pakken. Eindstand: 16 – 11.

Volgende week speelt PSV dames 2 weer thuis om 20.50uur in de Vijfkamp tegen HandbaL Venlo 2, hopelijk zijn jullie daar allemaal om hen aan te moedigen en de twee punten thuis te houden.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X