PSV verliest met grote cijfers van Borhave

Dit weekend speelde PSV op zondag tegen de nummer drie van de ranglijst: Borhave uit Borne. De wedstrijd begon voortvarend, maar uiteindelijk is het Borhave die er met de punten vandoor gaat.

Borhave opent de wedstrijd met 1-0, waarna PSV drie keer op rij scoort. Borhave maakt nog de aansluitingstreffer, maar dan loopt PSV uit naar een 2-7 voorsprong. Op dat moment loopt alles voor de dames van PSV voortvarend.

De dames uit Borne geven zich alleen niet zomaar gewonnen en doen er een schepje bovenop. PSV weet nog drie keer te scoren waar Borhave acht keer het net vindt (10-10). Van de voorsprong is dan ook niets meer over en de ruststand wordt op 12-12 gezet.

Twaalf minuten lang weet PSV niet te scoren en als het eerste doelpunt van PSV valt, staat de stand inmiddels al op 21-13. PSV probeert nog wat terug te doen (22-17), maar het lukt niet meer om Borhave bij te blijven. Eindstand: 29-18.

Volgende week staat de laatste wedstrijd van de eerste helft van het seizoen op het programma. PSV speelt thuis tegen Kwiek om 19.30 uur in de Vijfkamp.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X