Dames 2 laat punten liggen.

Afgelopen zaterdagavond stond voor Dames 2 de uitwedstrijd tegen NOAV op het programma. Na de goede wedstrijd van vorige week waren de dames van PSV van plan om ook hier een sterke wedstrijd neer te zetten. Dit pakte echter anders uit: PSV begon slecht aan de wedstrijd en dit resulteerde al snel in een 5-1 achterstand. Echter door een tandje bij te schakelen kon de achterstand weer snel worden verkleind tot 1 doelpunt. Door fouten in de dekking en gemiste kansen waren het echter de dames van NOAV die met een grote voorsprong gingen rusten: 11-6.

Na de rust was het een ander spelbeeld: de dekking stond beter en de vechtlust was weer helemaal terug. Het was NOAV die de voorsprong nog kon vergroten naar 6 doelpunten, maar daarna begonnen de dames van PSV aan een inhaalslag. Langzaam werd de achterstand verkleind en bij 17-17 stond er voor het eerst een gelijkspel op het scorebord. Met nog 2 minuten te spelen was het 18-18. De dames van NOAV wisten nog 1 keer te scoren, terwijl de dames van PSV dit niet lukte. Helaas werd de wedstrijd hierdoor verloren met 1 doelpunt verschil.

Aankomende zaterdag spelen zowel Dames 1 als Dames 2 een thuiswedstrijd in de Vijfkamp. Dames 1 speelt om 19.45 tegen Kwiek. Daarna speelt Dames 2 om 21.05 tegen De Sprint. Tot zaterdag!

 

 

Volgende week staat de laatste wedstrijd van de eerste helft van het seizoen op het programma. PSV speelt thuis tegen Kwiek om 19.30 uur in de Vijfkamp.

 

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X