Heren 1 met veldspeler in doel te sterk voor Witte Ster

Wat van tevoren werd bestempeld als lastige wedstrijd werd uiteindelijk een zeer stabiele overwinning. De ploeg van Frank van Hout was met 32-20 te sterk voor Witte Ster.

Met het ontbreken van een keeper in een wedstrijd tegen een hoger geklasseerde tegenstander leek het alsof het eerste team van PSV Handbal begon aan een moeilijke opgave. Maar niets bleek minder waar. Joeri Feijen, normaal gesproken hoekspeler besloot de keeperstrui aan te trekken en het doel te verdedigen deze wedstrijd. En dit deed hij prima. Pas na ruim 7 minuten moest hij het eerste tegendoelpunt incasseren. Helaas wist PSV daarvoor zelf ook niet te scoren.

Toen de ban gebroken was kwam de wedstrijd los en bouwde PSV langzaam aan een stabiele voorsprong. Met name de snelle passeerbewegingen van Stefan de Bruijn en harde afstandschoten van Stijn Feijen, die respectievelijk acht en zes doelpunten maakten, braken de tegenstander op.

Noemenswaardige feitjes van deze wedstrijd zijn dat iedere veldspeler bij PSV deze wedstrijd tot scoren kwam en dat het team dit seizoen pas één keer minder (19) doelpunten om de oren kreeg, ondanks het ontbreken van een officiële keeper.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X