PSV verliest van koploper.

Afgelopen zaterdagavond stond voor dames 2 de thuis wedstrijd tegen de ongeslagen koploper Marsna op het programma. De dames van PSV hadden altijd nog puntwinst gehad bij de thuiswedstrijden. Ook al zou Marsna een lastige tegenstander worden, de dames van PSV wilde er alles aan doen om het ze toch zo lastig mogelijk te maken.

Helaas werden deze woorden niet omgezet in daden en begon PSV de eerste helft weer rommelig. Marsna laat niet op zich wachten en komt na een kwartier spelen op 0-6 voorsprong. Pas na dik 18 minuten weten de dames van PSV via een break van Nikki Raaijmakers hun eerste doelpunt te maken. Hierna maakte PSV nog 4 doelpunten en Marsna nog 8 waardoor de twee teams de rust in gaan met een stand van 5-14 in het voordeel van Marsna.

In de rust werd het team van PSV even flink opgepept en na een aantal tips wilde de dames van PSV het gat toch zo klein mogelijk gaan maken en alles geven wat er nog in zat. In de tweede helft weet PSV de aanvallen wel goed uit te spelen en de kansen goed af te ronden. De dames van Marsna zijn minder alert in de tweede helft waardoor zij ook minder doelpunten tegen scoorde. Door het eerder opgelopen gat in de eerste helft was het echter onmogelijk voor de dames van PSV om dit nog in te halen. De wedstrijd eindigt in een eindstand van 18-26 in het voordeel van Marsna.

Aanstaande zondag 21 december spelen de dames van PSV2 hun laatste wedstrijd van het jaar tegen VHC. De wedstrijd is om 12:45 in de Amundsenstraat 1 in Valkenswaard, al het publiek is meer dan welkom!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X