Dames 1 wint van laagvlieger Nieuwegein

Zaterdagavond stond voor de dames van PSV de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar op het programma. De dames van Nieuwegein kwamen op bezoek. Zij hebben deze competitie pas twee wedstrijden gewonnen. Vooraf was dan ook duidelijk dat deze avond geen punten verspilt mochten worden. Na een matige wedstrijd blijven de twee punten uiteindelijk in Eindhoven.

Het begin van de wedstrijd is erg mat. Na tien minuten staat er dan ook pas een 3-3 stand op het scorebord. PSV komt hierna iets beter in de wedstrijd. Door het inzetten van verschillende wissels komt er meer beweging in het spel van PSV. In deze fase van de wedstrijd loopt PSV weg van Nieuwegein en met rust is het verschil opgelopen tot zes doelpunten (15-9).

Ook in de tweede helft is het een wedstrijd met weinig spektakel. PSV loopt in begin van de tweede helft verder uit op Nieuwegein. Na een kwartier spelen is het gat inmiddels opgelopen tot negen doelpunten (20-11). Op dat moment van de wedstrijd komt PSV echter twee keer kort achter elkaar in ondertal te staan. Nieuwegein weet in deze fase vijf keer achter elkaar te scoren waardoor het gat wordt verkleind tot vier doelpunten. Dichterbij dan dat zijn zij echter niet meer gekomen. De wedstrijd wordt uiteindelijk gewonnen met 24-19.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X