Dames 2 verliest na spannende wedstrijd

Afgelopen zaterdagavond begon de tweede helft van de competitie voor dames 2 tegen de dames van ESC’90. De eerste wedstrijd werd na een spannende strijd gewonnen door de dames van PSV.

Ook nu was het weer een wedstrijd waarbij beide teams kans maakten op de overwinning. Vanaf het begin af aan waren beide teams aan elkaar gewaagd. Het scoreverloop was dan ook wisselend: de ene keer stond PSV aan de leiding, de andere keer stond ESC’90 op voorsprong. Uiteindelijk gingen beide teams rusten met een score van 12-11 in het voordeel van ESC’90.
In de rust werd er op gehamerd om voor elkaar te blijven werken in de dekking en in de aanval te wachten op een goede kans. Helaas hadden de dames van PSV in de tweede helft een mindere fase, waardoor ESC’90 kon uitlopen naar een voorsprong van 6 doelpunten. Door goed spel kon PSV de achterstand nog verkleinen, maar helaas ging de wedstrijd verloren met 23-20.

Aankomende zaterdag staat er een belangrijke wedstrijd op het programma: PSV speelt dan tegen MenG Optim0. De uitwedstrijd werd onnodig verloren. PSV moet winnen om uit de degradatiezone te blijven, dus hopelijk tot zaterdag om 20.50 uur in de Vijfkamp!

 

 

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X