Dames winnen overtuigend van Bentelo

Een wedstrijd waarin lang gestreden wordt  voor de winst, het laatste kwartier spelen de dames van PSV erg sterk en uiteindelijk wordt er met ruime cijfers (38-28) gewonnen van Bentelo.

De wedstrijd start met twee makkelijk scorende ploegen, zowel Bentelo als de dames van PSV weten het net makkelijk te vinden en beide ploegen doen dan ook weinig voor elkaar onder. Na twintig minuten gespeeld te  hebben staat er dan ook al een 13-12 stand op het scorebord. De voornaamste zorg is dus dat de dekking op orde komt. Het laatste deel van de eerste helft gaat dit beter en beide ploegen gaan rusten met een 18-15 stand.

De tweede helft geeft een zelfde beeld, het net wordt makkelijk gevonden en de dekking krijgt steeds meer vorm, waardoor Bentelo er minder makkelijk doorheen komt. Zo weten de dames de voorsprong gestaag uit te bouwen. Halverwege de tweede helft komt PSV in een overtal situatie te staan en weet deze optimaal te benutten. In deze periode weten de dames het verschil uit te bouwen tot 8 doelpunten (31-23). Dit verschil wordt niet meer weggegeven en zelfs nog verder uitgebouwd en zo wordt er gewonnen met 38-28. De meeste productieve speelster was Linda Vallen met 14 doelpunten.

Op 31 januari wordt er weer thuis gespeeld tegen WPK/Westlandia om 19.40u zal de wedstrijd in de Vijfkamp starten.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X