Dames 1 wint ook tweede wedstrijd in laatste periode

Zondag werd er aangetreden tegen VENECO/Velo uit Wateringen. PSV weet na een goede wedstrijd ook deze wedstrijd, in de laatste en alles beslissende periode, te winnen met 21-26.

De opening van de wedstrijd is nog voor de dames van VENECO/Velo, hierna is PSV wakker en wordt er in een vlot tempo een voorsprong van 4 doelpunten op het scorebord gezet (7-11). VENEVO/Velo heeft moeite met het vinden van de gaatjes in de dekking van PSV en zo gaan beide ploegen rusten met een 11-15 stand.

Na rust pakt PSV het gelijk goed op, dat was ook de meegegeven taak van coach Marc van de Walle. Ervoor zorgen dat de wedstrijd in eigen hand gehouden werd, door ook de tweede helft doordacht en sterk te spelen. Zo wordt de stand uitgebouwd tot een maximaal verschil van 8 doelpunten. Hierna probeert VENECO/Velo, door een omzetting in de dekking, nog terug te komen in de wedstrijd. PSV houdt het hoofd koel en de winst komt niet meer in gevaar.  Eindstand: 21-26.

Dames 1 is nog volop in de strijd voor een plaats in de nacompetitie en daar heeft deze winst weer aan bijgedragen.

Komend weekend wordt er niet gespeeld. Op 21 februari spelen de dames weer thuis in de Vijfkamp om 19.40 uur tegen United Breda. Tot dan!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X