PSV 2 pakt belangrijke punten

Een spannende wedstrijd voor de boeg, geheel gefocust, want er moest gewonnen worden! Rapiditas is het laagst geklasseerde team in de Hoofdklasse C, dus winst was zeer belangrijk om afstand te nemen van de onderste regionen.

Gefocust, als een team en vol goede moed zijn we begonnen aan de wedstrijd. Dit resulteerde in een zeer goede dekking. Het stond als een huis en er werd goed samengespeeld en gewacht op de juiste kans. Hierdoor kreeg Rapiditas de eerste 20 minuten de de bal niet in de goal. Het scorebord gaf dan ook een duidelijke voorsprong voor PSV 2 (7-0). De laatste 10 minuten van de eerste helft lukt het PSV 2 niet om constant te blijven, door veel tijdstraffen en slecht samenspel bij PSV 2 heeft Rapiditas de kans om dichterbij te komen. Hier maken zij dan ook gretig gebruik van (9-8). Door een schot aan de zijde van PSV 2 met nog 2 seconde op de klok komt de ruststand op 10-8 te staan. In de rust is de focus bij beide teams op scherp gesteld. Bij PSV2 moest het samenspel van de eerste 20 minuten terugkomen! Het begin van de tweede helft geeft een beeld waarin de twee ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Beide teams komen tot scoren, waardoor het gelijk opgaat. Rapiditas houdt de kracht vast en komt voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong te staan (15-16). Deze kleine achterstand weet PSV 2 echter te keren en uiteindelijk zijn zij degene die kansen afmaken en samen opnieuw een goede defentie creëren. Eindstand: 24-19. Door deze winst is een gat geslagen met de onderkant van de competitie.

De volgende wedstrijd is uit tegen HandbaL Venlo 2 op zondag 1 maart om 13.30 uur.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X