PSV nog steeds in de race voor nacompetitie

Dames 1 is nog steeds in de race voor de nacompetitie. Het wordt een spannende eindsprint. Want er moet wel nog gewonnen worden de komende weken.

Afgelopen weekend stond de uitwedstrijd tegen Aalsmeer op het programma. Er werd helaas maar één punt gehaald, maar dat bleek toch net genoeg. Naasten concurrenten Bevo en DSVD wisten geen punten te pakken.

PSV kende een goede start. Na twee aanvallen stond er op het scorebord al een 2-0 voorsprong. Daarna werd er enige tijd om en om gescoord. Er werden veel kansen gecreëerd, waardoor PSV de voorsprong had moeten uitbouwen. Helaas was dit niet het geval. Een aantal (open) kansen werden gemist of afgekeurd. Ruststand: 10-11.

De ruststand zorgde ervoor dat het nog een spannende wedstrijd ging worden. Aalsmeer weet pas op 16-15 langs zij te komen, maar PSV knokt zich terug en loopt zelfs uit naar een verschil van drie.  Dit was alleen niet van lange duur (22-23).

Met nog een halve minuut te spelen en één doelpunt voor, wist Aalsmeer nog de bal te krijgen en een tegendoelpunt te maken. Einduitslag: 23-23.

Het einde van het seizoen nadert en er staan nog twee wedstrijden op het programma. Komend weekend speelt dames 1 tegen de nummer twee van de ranglijst: Borhave. Dit is tevens de laatste thuiswedstrijd. Het laatste weekend (15 maart) wordt er tegen Kwiek, de nummer één, gespeeld.

Dus kom allen zaterdagavond om Dames 1 naar een overwinning te helpen. De wedstrijd start om 19.15 in de Vijfkamp. Aansluitend op de wedstrijd van Dames 1 speelt Dames 2 tegen NOAV.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X