Na winst op Borhave is de nacompetitie een feit

Zaterdagavond speelde de dames tegen de nummer 2 van de ranglijst: Borhave. Ook voor deze dames stond er nog veel op het spel, bij winst was een kampioenschap namelijk nog mogelijk. Na de 26-23 winst van PSV Handbal blijkt dat het kampioenschap door Klink Nijland/Kwiek is veroverd en dat de dames van PSV Handbal de nacompetitie bereikt hebben.

De wedstrijd begint goed en PSV Handbal weet de score gelijk te openen. Beide ploegen doen weinig voor elkaar onder, wat maakt dat het score voor beide ploegen niet heel vlot verloopt de stand blijft dan ook de gehele eerste helft nagenoeg in evenwicht. Bij een magere stand van 9-9 gaan beide ploegen rusten.

In de rust wordt afgesproken dat er scherp begonnen moet worden om de winst binnen te slepen. De gehele wedstrijd blijft het spannend en komt er geen groter verschil dan 2 doelpunten op het scorebord. Met nog 4 minuten op de klok komen de dames van PSV Handbal 2 doelpunten achter, echter geven zij zich nog niet gewonnen. Het publiek laat van zich horen en gaat achter de ploeg staan, dit heeft het gewenste effect! De dames weten de achterstand om te buigen in een voorsprong van 3 doelpunten en bepalen hiermee tevens de eindstand van 26-23.

Na de andere uitslagen in de competitie vernomen te hebben blijkt dat de nacompetitie een feit is. PSV gaat onder andere met Borhave, Fortissimo en nog een derde ploeg strijden voor de eerste plaats in de nacompetitie. Hiermee is de vooraf gestelde doelstelling behaald, wat een erg mooi resultaat is.

Komende zaterdag wordt nog de laatste wedstrijd in de reguliere competitie gespeeld worden tegen de kampioen van de Eerste divisie: Klink Nijland/Kwiek.

Zodra het programma van de nacompetitie bekend is zal dit via de site gecommuniceerd worden en zien wij u graag tegemoet in sporthal de Vijfkamp.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X