Handbalmasterz (speciaal voor de jeugd)

Op de site Handbalmasterz.nl kun je je spelregelkennis vergroten. Iedereen kan daar oefenen en als je een aantal vragen hebt beantwoord krijg je meteen te zien welke vragen fout waren en wat het goede antwoord had moeten zijn. Erg leerzaam voor iedereen, maar……

Het NHV heeft besloten dat iedereen die volgend seizoen gaat spelen in de A – jeugd een spelregeldiploma moet hebben gehaald. Als je nu in de B-jeugd speelt kun je dus ook al je diploma halen, zodat je er op tijd bij bent.

Hoe kun je deze halen?
Dat kan door de toets op Handbalmasterz.nl voldoende te maken. Daarvoor moet je kunnen inloggen op de toets met een code die door Karin Lammers kan worden gegeven. Voor iedereen is die overigens anders, dus mail haar even voor jouw inlogcode als je de toets wilt maken. Je krijgt meteen het resultaat te zien.

Het NHV heeft ook besloten dat iedere coach bij de C-jeugd en oudere teams ook het spelregeldiploma moet hebben gehaald. Neem nu even de moeite om dat te halen, dan kun je de mooie handbalhobby blijven beoefenen.

We zijn benieuwd welk team als eerste compleet is met het spelregeldiploma!

Mail Karin: [email protected]

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X