Stem op Mendy (Dames 1) en help PSV Handbal aan 25.000 euro!

In de verkiezing “Clubhelden van de amateursport” reikt het Algemeen Dagblad €25.000,- euro uit aan de club die dé clubheld van Nederland in zijn gelederen heeft!

Dames 1 is geselecteerd als clubheld van PSV Handbal. Omdat je niet op een team kan stemmen, is er gekozen om aanvoerster Mendy Franken op te geven. Breng dus allemaal je stem uit op Mendy en wellicht, als we goed ons best doen, kunnen we via Mendy €25.000,- euro voor de club binnenslepen. Die kan de vereniging natuurlijk erg goed gebruiken!

Haal dus je ouders, grootouders, ooms, tantes, vrienden, buren of je hele sociale netwerk over om een stem uit te brengen op Mendy Franken.

Stem direct via deze link! (LET OP: Vergeet niet na het invullen van het formulier je stem te bevestigen via de ontvangen e-mail).

Zoals eerder vernoemd is Mendy aanvoerster van Dames 1, die dit seizoen wederom de nacompetitie hebben bereikt in de Eerste Divisie.
Naast de prestaties op het veld zetten de dames zich ook in als vrijwilligers binnen de club. Je kunt geen evenement bedenken waar zij niet bij waren betrokken.
Daarnaast zorgde dit alles er ooit voor dat Mendy werd uitgeroepen tot Vrijwilliger van het Jaar. We hopen natuurlijk dat we haar (Dames 1) dit jaar Clubheld(en) van het Jaar mogen noemen!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X