Dames winnen met ruime cijfers van Targos/Bevo

PSV is zaterdag oppermachtig en Bevo heeft geen kans gehad. Na de vorige, zeer matige,  thuiswedstrijd tegen Borhave verdiende het publiek een beter PSV te zien spelen. Dit is ruimschoots gelukt. De wedstrijd werd gewonnen met 27-14.

De start van de wedstrijd is gelijk voor PSV, via goed uitgespeelde aanvallen wordt er vanuit diverse posities gescoord. In rap tempo is het al 6-0, waarbij er al 1 penalty, van in totaal 4,  gestopte is. Hierin laten beide keepsters zich goed zien in de wedstrijd. Pas in het laatste deel van de eerste helft weet Bevo ons niet volledig uit het oog te verliezen en wordt de ruststand gebracht op 11-6.

In de tweede helft pakt PSV het goed op en wordt het verschil gestaag uitgebouwd. Er is voldoende ruimte om alle speelsters aan bod te laten komen. Het blijft een constante wedstrijd waarbij de overwinning er een van het collectief is! Het gevoel was dan ook super en hopelijk wordt dit voortgezet naar dinsdag toe, waarbij er aangetreden mag worden tegen Borhave.

Door het verlies van Borhave afgelopen weekend is er nog kans om de nacompetitie als eerste af te sluiten. Wel zal er dan dinsdag gewonnen moeten worden tegen Borhave. Op zaterdag 18 april wordt er weer thuis gespeeld tegen Fortissimo om half 8 in de Vijfkamp. Tot dan!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X