Trainingsweekend Dames 1

Afgelopen weekend was het zo ver, Dames 1 ging op trainingsweekend naar Valkenburg en omgeving. Het beloofde een druk en intensief weekend te worden en dat is ook gebleken. Toen we uiteindelijk op zondagavond moe maar voldaan weer thuis kwamen.

Vrijdagavond werd er om half 6 verzameld om af te reizen naar ons verblijf in Bemelen. Hier verbleven we in een ruim huis met 4 slaapkamers, meteen een spannend moment, want wie ligt met wie op een kamer? Nadat we alles geïnstalleerd hadden en bepaalde ‘afspraken’ hadden gemaakt met je kamergenoten gingen  we naar Berg en Terblijt voor een oefenwedstrijd tegen Bocholt. Deze wedstrijd werd met winst afgesloten en zo was het sportieve begin gemaakt, na terugkomst in de villa hebben we nog een spelletje gespeeld en kwam de ware aard van sommige aan het licht. Zo blijkt Marc helemaal niet zo goed te zijn als gedacht, maar wel erg creatief!

Huis 1huis 2

Zaterdagochtend na een heerlijk ontbijtje, wat voorbereid was door onze ondersteuning Annemarie en Sandra, op naar Geleen voor een krachtbootcamp bij Sportvision. Het bleek een ander soort krachttraining dan gewend, er werd fanatiek geslagen, getrokken en geduwd. Zie hieronder de diversiteit aan krachtsinspanningen….

bootcampBootcamp 8

Al deze inspanningen beloofde wat voor de rest van de dag! ’s Middags hebben we nog een tactische training afgewerkt, hierna heerlijk uit eten geweest en nogmaals een tactische training. Na de training had Marc nog een goed idee, om een ijsje te gaan eten in Epen, het was een ritje en we begonnen te twijfelen of het wel de moeite waard was, nadat de eerste ijsjes verkocht waren werd al snel duidelijk dat dit zeker de moeite waard was, zie hieronder wat voor heerlijke coupes geserveerd werden…

ijs 2ijs 1

Zondag zijn we op weg naar Waasmunster gegaan om hier deel te nemen aan een toernooi. De 3 poulewedstrijden werden gewonnen, hierna volgde een pittige wedstrijd tegen United Breda. Deze wedstrijd werd gewonnen en we konden gaan spelen voor toernooi winst. In de laatste wedstrijd was de tegenstander, een Franse semiprof ploeg, een maatje te groot en de pijp was leeg, zodoende eindigde we als tweede.

Al met al was het een gezellig, intensief en zeer leerzaam weekend. Nog twee weken en dan start de competitie, dit weekend was weer een goede stap voorwaarts.

 

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X