Grote Clubactie!

Start van de Grote club actie
Bij dezen wil ik bij jullie allemaal de “Grote club actie” onder de aandacht brengen. Deze gaat per 19 september van start en deze actie kan onze vereniging een mooie bijdrage opleveren.

Wat houdt de Grote club actie in?
Dit doel ondersteunt verenigingen. Een groot deel van het opgehaalde (80%) van de verkochte loten zal naar de vereniging gaan. Degene die een lot koopt heeft daarbij kans op 1 van de vele mooie prijzen die worden verloot onder alle deelnemers. Denk hierbij aan bijv. de hoofdprijs € 100.000,- , Reischeque t.w.v. €2.500,- , entreekaarten voor Bobbejaanland of Slagharen of een trolley met allerlei sportartikelen.

Wat moet je hiervoor doen?
Dit jaar introduceert PSV Handbal naast de normale verkoop, waarbij je direct de loten afgeeft aan je koper, een tweede verkoopmogelijkheid.
De nieuwe verkoopmogelijkheid is namelijk het online bestellen van de clubloten. De gedetailleerde info over het online bestellen zal per e-mail aan alle leden worden verstrekt. Het grote voordeel van online bestellen, is dat je dit kunt promoten per e-mail, maar ook via Facebook.

WINACTIE VOOR DE BESTE VERKOPER/VERKOOPSTER
Voor iedereen t/m 13 jaar >> Degene met de meest verkochte loten ontvangt een gesigneerde handbal van zijn favoriete team (PSV Handbal) of een gesigneerd T-shirt van zijn favoriete speler/speelster (PSV Handbal). De winnaar mag zelf de keuze maken welke van de twee.
Voor iedereen 14 jaar en ouder >> Een cadeaubon (verrassing).

De volledige info m.b.t. de loten, verkoopboekjes voor de contante verkoop en de e-mail m.b.t. de online verkoop zal iedereen uiterlijk 25 september ontvangen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yasmin Griesenhofer.
E-mail: [email protected]

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X