Derde winst op rij voor dames PSV Handbal

Afgelopen zaterdag kwam Bentelo op bezoek in Eindhoven. In de voorbereiding hadden beide ploegen elkaar al ontmoet tijdens de Pol Cup. Toen was het PSV Handbal dat wist te winnen, echter is een voorbereiding niet te vergelijken met een competitiewedstrijd en dus werd er rekening gehouden met een pittige strijd. Uiteindelijk was het PSV Handbal dat ruim wist te winnen met 27-16.

De eerste helft wordt er scherp geopende door PSV Handbal. Bentelo heeft geen kans tot scoren, wat maakte dat PSV gelijk kan uitlopen naar een 6-0 stand na 10 minuten. Hierna weet Bentelo de score te openen, echter wordt het geslagen gat van de eerste 10 minuten tot de rust behouden en nog iets uitgebouwd mede door twee doelpunten van debutant Hilke Weijs. Ruststand: 13-6.

Het begin van de tweede helft start rommelig, met aan beide kanten diverse missers. PSV weet de draad echter goed op te pakken en  er wordt een maximaal verschil van 11 doelpunten bereikt. PSV speelt de wedstrijd goed uit en met mooie combinaties wordt er vanuit alle posities gescoord. Eindstand: 27-16.

Hiermee heeft PSV Handbal 6 punten uit de drie gespeelde wedstrijden behaald en staat mede aan kop in de Eerste Divisie. Komende week wordt er gespeeld tegen ACMAA/D.S.V.D. in Deurningen. Op zaterdag 10 oktober spelen de dames weer thuis om 20.45 uur in de Vijfkamp tegen Westfriesland/SEW 2.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X