Dames 1 loopt tegen eerste verlies aan

Na drie thuiswedstrijden op rij werd afgelopen weekend de eerste uitwedstrijd van het seizoen gespeeld, tegenstander: ACMAA/D.S.V.D. Vooraf was duidelijk dat het een andere wedstrijd zou gaan worden als de drie voorgaande. Het blijkt een moeizame wedstrijd te worden voor de dames wat uiteindelijk eindigt in een verlies van 23-18.

De wedstrijd begint fel aan beide zijde, beide ploegen willen laten zien dat ze vanavond zijn gekomen voor de winst. De score wordt geopend door PSV, hierna volgen gelijk 3 strafworpen voor D.S.V.D. wat aangeeft dat het een fysieke strijd is. D.S.V.D. weet in het begin van de wedstrijd een voorsprong te pakken, met name het sterke samenspel tussen middenopbouw en cirkel is waar PSV moeilijk grip op weet te krijgen. Hieruit volgt ook de eerste tijdstraf voor PSV, echter geeft juist dan PSV, D.S.V.D. geen kans om uit te lopen en poetst zelf het verschil even weg. Ruststand 14-12.

Na rust gaat het totaal mis aan PSV zijde. D.S.V.D. scoort 5 maal op rij waardoor het maximale verschil van 7 doelpunten ontstaat. De resterende tijd weet PSV de draad weer op te pakken, echter is de achterstand te groot om deze nog in te lopen. Eindstand 23-18 voor D.S.V.D.

Komende zaterdag spelen de dames weer thuis tegen Westfriesland/SEW2. De wedstrijd begint om 20.45 uur in de Vijfkamp.

Tot dan!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X