Dames weten thuis wederom te winnen

Zaterdag was Westfriesland/SEW 2 te gast in Eindhoven, zij hadden pas twee punten behaald deze competitie en kwamen dus vol strijdkracht op bezoek in Eindhoven. Gelukkig weten de dames van PSV Handbal de wedstrijd uiteindelijk winnend af te sluiten met 30-25.

In de begin fase gaat de wedstrijd gelijk op en beide teams doen weinig voor elkaar onder. Halverwege de eerste helft weet PSV via goed uitgespeelde aanvallen een gaatje te slaan van 6 doelpunten. SEW geeft echter niet gewonnen en weet de schade voor rust te beperken tot een ruststand van 14-11.

Na rust start SEW sterk en zij weten de achterstand om te buigen in een voorsprong bij 20-21 na 15 minuten. Hierna blijft de stand lang nagenoeg in evenwicht. Uiteindelijk recht PSV nog eenmaal de rug en zet Kristel van Brussel met een strak afstandschot de eindstand van 30-25 op het bord.

De volgende thuiswedstrijd is op 31 oktober om 19.45 uur in de Vijfkamp. Dan is Targos/Bevo de bezoeker.

Tot dan!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X