Dames 1 trekt aan het kortste eind

Op zondag traden de dames aan tegen Quintus 2. In het verleden is al meermaals gebleken, dat Quintus een lastig te kloppen tegenstander blijkt. Ondanks dat gingen de dames vol vertrouwen de wedstrijd in.

De wedstrijd begint in het voordeel van Quintus, zij openen de score en na tien minuten in de eerste helft hebben zij een kleine voorsprong opgebouwd van twee doelpunten. Daarna is het echter PSV dat tweemaal achter elkaar scoort en daarmee de score gelijk trekt (7-7). Richting de rust is het wederom Quintus dat een klein gaatje weet te slaan. Met een stand van 13-10 gaan beiden teams de kleedkamers in.

In de rust wordt er op gehamerd dat er vandaag zeker wat te halen valt in Quintsheul. De balvaardigheid en het afronden van de gecreëerde kansen zal dan wel beter moeten. Dit gebeurt ook in de tweede helft. Om en om scoren beiden ploegen wat er voor zorgt dat na een kwartier in de tweede helft een 19-17 score op het bord staat. Bij deze stand is nog alles mogelijk. Het gat van twee doelpunten blijft echter constant in tact. De dames van PSV weten niet dichterbij te komen. Richting het einde van de wedstrijd wordt dit verschil nog iets verder uitgebouwd door Quintus. Uiteindelijk eindigt de wedstrijd in een 26-22 nederlaag.

Het was een wedstrijd waarin werd gestreden alleen bleek Quintus net iets zorgvuldiger. Volgende week speelt Dames 1 wederom een uitwedstrijd. Op zondag spelen zij tegen Velo uit Wateringen.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X