Dames 1 presteert als collectief onder de maat en verliest ruim van Foreholte.

Het eerste deel van de wedstrijd lijkt het er nog niet op, maar uiteindelijk verliezen de dames ruim van Foreholte door collectief onder het gebruikelijk niveau te presteren. Eindstand 33-21 voor Foreholte.

PSV opent de score, echter volgt gelijk het antwoordt van Foreholte. Hierna gaat korte tijd de strijd gelijk op en tot 20 minuten heeft PSV bij een stand van 11-10 Foreholte nog volledig in beeld. Hierna gaat het echter mis, door een sterke reeks van Foreholte gaan beide teams rusten bij een stand van 21-11.

In de rust wordt aangegeven dat deze stand niet PSV waardig is, met name de 21 tegentreffers!

De focus moet terug in de dekking en dit lukt de tweede helft, PSV laat Foreholte nauwelijks verder weglopen. Het blijkt echter dat Foreholte toch weet te blijven scoren en het geslagen gat uit de eerste helft te groot is om nog te dichten. Eindstand 33-21.

Komende week spelen de dames, voor de laatste keer dit jaar, thuis tegen Hellas uit Den Haag. Wedstrijd start om 19.45 uur in Sporthal de Vijfkamp.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X