PSV Handbal weet kansen onvoldoende te benutten en verliest

Voorafgaand aan de wedstrijd zijn de belangen duidelijk. Bij verlies zal Maedilon/VZV over PSV Handbal gaan op de ranglijst en bij winst wordt het verschil vergroot naar 3 punten. Lang weet PSV in het spoor te blijven, echter weet Maedilon/VZV uiteindelijk ruim te winnen met 25-16.

De opening van de wedstrijd is fel door beide teams en de eerste doelpoging van VZV is gelijk een penalty. Deze wordt gestopt door Dunja Jetten en hierna kan PSV de score openen. Maedilon/VZV weet echter een gaatje te slaan en dit blijft de gehele eerste helft in stand. Beide team gaan rusten bij een 12-10 stand.

Na rust is het zaak Maedilon/VZV bij te halen en zo de wedstrijd naar ons toe te trekken. Het tegenovergestelde gebeurt echter. Maedilon/VZV weet uit te lopen tot een verschil van 5 doelpunten. Coach Marc van de Walle zet een time-out in om het een en ander weer op scherp te zetten. Dit helpt en Maedilon/VZV kan niet verder weg lopen. Tot 10 minuten voor het einde heeft PSV, Maedilon/VZV duidelijk nog in zicht, echter blijkt het missen van een groot aantal kansen uiteindelijk op te breken en weet Maedilon/VZV ruim te winnen met 25-16.

Door dit verlies is PSV Handbal gezakt naar de 8ste positie op de ranglijst.

Komende week gaat PSV Handbal op bezoek bij FIQAS/Aalsmeer.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X