Dames PSV niet opgewassen tegen handbalgeweld van Aalsmeer

Zaterdagavond speelde de dames van PSV dames 1 tegen Fiqas/Aalsmeer. Al vrij snel in de wedstrijd bleek dat het een pittige, fysieke wedstrijd zou worden. In de thuiswedstrijd werd er nog met ruime cijfers gewonnen van Aalsmeer, deze avond was het echter anders.

PSV start goed en scoort de openingstreffer van het duel. Tot 4-4 gaat de wedstrijd gelijk op, daarna stokt echter de doelpuntenproductie bij PSV. Aalsmeer scoort regelmatig wat er voor zorgt dat er na 20 minuten in de eerste helft een 12-5 voorsprong voor Aalsmeer op het bord staat. In de laatste tien minuten voor rust kan de achterstand nog iets verkleind worden. Dit zorgt ervoor dat PSV gaat rusten met een achterstand van vijf doelpunten (13-8).

In de tweede helft starten de dames van PSV goed en scoren direct de 13-9 en de 13-10. Aalsmeer antwoord echter met drie doelpunten op een rij waardoor de achterstand weer wordt vergroot tot zes doelpunten. Na twintig minuten in de tweede helft is het verschil nog iets verder opgelopen tot zeven doelpunten (21-13). PSV gooit de handdoek echter nog niet in de ring en begint aan een inhaalrace. Door drie keer op een rij te scoren komt PSV terug tot vier doelpunten. Aalsmeer neemt op dat moment een time out om orde op zaken te stellen. Dit lukt en in de laatste vijf minuten van de wedstrijd herpakken zij zich wat uiteindelijk de eindstand van de wedstrijd bepaalt op 25-19.

Volgende week speelt dames 1 de laatste wedstrijd van dit jaar uit tegen United Breda. De wedstrijd start om 19.00 in de Haagse Beemden. Ganzerik 1 in Breda.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X