Ontbreken felheid zorgt voor onnodig verlies PSV Dames 1

Zaterdagavond stond de wedstrijd tegen de nummer drie van de ranglijst DSVD op het programma. In de uitwedstrijd tegen DSVD speelde de dames van PSV geen onverdienstelijke wedstrijd. Dat er deze avond wat te halen viel was dan ook niet onwaarschijnlijk.

Het is echter DSVD dat het initiatief pakt in de wedstrijd. Zij maken de openingstreffer en niet veel later zetten zij ook de 0-2 en de 0-3 op het scorebord. PSV scoort na 4 minuten het eerste doelpunt en zorgt er daarmee voor dat DSVD niet verder uitloopt. De gehele eerste helft blijft het DSVD dat de leiding neemt. Bij rust is het verschil tussen beiden teams minimaal (10-11).

De tweede helft lijkt een kopie van de eerste helft. PSV komt niet goed uit de kleedkamers en DSVD kan direct uitlopen naar 11-15. Daarna wordt het echter wederom opgepakt. PSV komt steeds iets dichterbij en acht minuten voor het einde van de wedstrijd scoort Mendy Franken de gelijkmaker. Niet veel later scoort Hilke Weijs in ondertal de 22-23. Op dat moment staan er nog bijna 7 minuten op de klok. Het is echter DSVD dat richting het einde van de wedstrijd nog drie maal het net weet te vinden, daar waar het PSV niet meer lukt om te scoren. Dit zorgt ervoor dat de overwinning uiteindelijk naar DSVD gaat (23-25).

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X