Dames komen aanvallend tekort en verliezen wederom           

Dames 1 moest zaterdagavond aantreden tegen het tweede team van Westfriesland/SEW. Op papier een te kloppen tegenstander, aangezien SEW 2 de 13de positie van de ranglijst bekleed. De dames weten echter ook deze tegenstander niet op de rollen en het eindigt in een 19-15 verlies.

Iets later dan gepland door een demonstratie van een rolstoelhandbal wedstrijd gaat de wedstrijd om 21.10 uur van start. Na de nipte nederlaag van vorige week hebben de dames zich herpakt en waren ze klaar om weer eens een overwinning binnen te slepen. De opening van de wedstrijd is nog voor PSV, echter slaat SEW hierna meteen een gaatje van 4 doelpunten, mede door twee kort op elkaar gegeven twee minuten aan PSV zijde. De gehele eerste helft blijft dit verschil in stand en weet PSV er aanvallend onvoldoende aan te pas te komen. Ruststand: 11-7.

Het begin van de tweede helft is wederom voor SEW en zij weten uit te lopen naar een 13-7 stand. Hierna gaat het bij PSV wat beter en weten ze het verschil te verkleinen naar 2 doelpunten. Als PSV de kans krijgt om de aansluiting definitief te maken worden er kansen gemist, hiervan maakt SEW optimaal gebruik en zij lopen definitief weg bij PSV, eindstand 19-15.

Aankomend weekend spelen de dames weer thuis tegen Quintus 2, kom de dames aanmoedigen, dit hebben ze nodig! Wedstrijd start om 19.45 uur in de Vijfkamp. Tot zaterdag!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X