Collectief sterk PSV wint overtuigend van Quintus

Afgelopen zaterdagavond speelde dames 1 de thuiswedstrijd tegen de reserves van Quintus. Na een aantal nederlagen op een rij was een overwinning zeer gewenst.

PSV startte deze avond anders dan gebruikelijk. Vanaf het eerste fluitsignaal was er direct een collectieve vechtlust aanwezig. Dit zorgde ervoor dat er na nog geen tien minuten spelen al een 5-0 voorsprong op het scorebord stond. Beiden partijen speelde snel spel, Quintus kwam echter maar moeilijk tot scoren. PSV blijft de eerste helft scoren vanuit alle posities.  Quintus weet dan ook geen grip te krijgen op de wedstrijd. Dit resulteerde in een 16-6 voorsprong bij rust voor de dames van PSV.

In de tweede helft wordt de draad weer direct goed opgepakt en door twee doelpunten van Luca Bontjes en een benutte strafworp van Kelly Rooijakkers loopt PSV verder uit (19-6).

Vijf minuten voor het eind van de wedstrijd is het gat met Quintus opgelopen tot 14 doelpunten (26-12). Quintus weet richting het eind van de wedstrijd het gat nog iets te verkleinen, het blijft echter een overtuigende overwinning voor PSV.

Komend weekend speelt dames 1 op carnavalszaterdag 6 februari om kwart voor acht de thuiswedstrijd tegen Velo. Kom allen om ervoor te zorgen dat de twee punten in Eindhoven blijven en dat de carnaval mooi kan beginnen!

 

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X