PSV wint carnavalskraker

Zaterdagavond speelde dames 1 de thuiswedstrijd tegen Velo uit Wateringen. Boven de rivieren wordt weinig carnaval gevierd, daar was zaterdagavond echter weinig van te merken. Velo kwam met een bus vol verkleedde supporters afgereisd naar Eindhoven.

Tijdens de warming-up zat de stemming er direct goed in met een gezellige carnavalsremix. Deze flow werd echter niet doorgezet in de wedstrijd. Binnen een mum van tijd stond er een achterstand van 0-2 op het scorebord. Langzaam loopt Velo verder weg bij PSV en met iets meer dan 6 minuten op de klok staat het 9-13 voor Velo. Dan echter, net voor rust, begint PSV aan een inhaalrace. In ondertal weet PSV zelfs tot twee keer te scoren. Dit zorgt ervoor dat er bij rust ineens een overbrugbare marge op het scorebord staat (13-14).

Na rust is het PSV dat het beste uit de kleedkamer komt. Direct wordt de gelijkmaker gescoord en de kleine achterstand die er in de rust op het scorebord stond is na vier minuten in de tweede helft omgebogen naar een 17-14 voorsprong. Deze voorsprong wordt door PSV niet meer uit handen gegeven. Een aantal keer weet Velo nog dichterbij te komen en drie minuten voor het einde verkleinen zij de voorsprong tot slechts 1 doelpunt 26-25. PSV weet echter het hoofd koel te houden en de twee punten in Eindhoven te houden. Eindstand 28-25.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X