Dames 1 verliest van kampioenskandidaat Borhave

Afgelopen zaterdagavond speelde dames 1 tegen de favoriet voor het kampioenschap van de Eerste Divisie. In de uitwedstrijd werd nog knap gelijk gespeeld. Dit was zaterdagavond echter anders.

Direct vanaf het begin van de wedstrijd is het Borhave dat de leiding neemt. Gemiste kansen aan PSV zijde worden direct afgestraft door snelle tegenaanvallen van Borhave. Na 8 minuten spelen staat er al een 2-7 stand op het scorebord. PSV weet dan drie keer achter elkaar te scoren waardoor ze weer iets dichter bij Borhave komen (5-7). Borhave pakt de draad echter direct weer op en weet richting de rust het verschil weer verder uit te bouwen. Het verschil is na dertig minuten al 7 doelpunten.

Ook in de tweede helft krijgt PSV geen grip op Borhave. Vanuit alle posities scoort Borhave er lustig op los terwijl het bij PSV hard werken is voor ieder doelpunt. Na bijna 25 minuten in de tweede helft is het verschil inmiddels opgelopen tot 15 doelpunten (15-30). PSV weet richting het einde van de wedstrijd de schade nog iets in te perken, maar dat het krachtsverschil deze avond groot was is te zien aan de eindstand (19-32).

Komende zondag gaan de dames met alle vertrouwen richting Cothen. Om 14.00 spelen zij de wedstrijd tegen Fortissimo.

Zaterdag 5 maart speelt dames 1 weer thuis. Let op deze wedstrijd wordt in de Tempel gespeeld. Dit is tevens de avond dat de sponsoren van dames 1 in het zonnetje gezet worden. Graag zien we jullie dan!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X