Goede strijdlust blijkt onvoldoende voor winst

Zondag werd er om 14.00 uur aangetreden tegen Fortissimo uit Cothen. De meegereisde supporters zagen een goede start, dit bleek echter onvoldoende voor winst. De wedstrijd eindigde na 60 minuten in een 29-19 verlies.

De sfeer is goed en er wordt dan ook strijdvaardig gestart aan de wedstrijd, dit komt ook tot uiting in de score en PSV neemt de leiding. Halverwege de eerste helft staat er dan ook 7-9 stand op het scorebord. Dit mede door goed samenspel van het gehele team. Aan het einde van de tweede helft loopt PSV kort achter elkaar tegen 2 tijdstraffen aan wat maakt dat Fortissimo met rust een voorsprong van 13-10 heeft.

De tweede helft blijkt een geheel andere te worden dan de eerste helft. PSV begint in ondertal en de achterstand wordt door Fortissimo direct uitgebreid. De dames blijven strijdvaardig, echter weten zij aanvallend onvoldoende te brengen om het gat te dichten. Eindstand: 29-19.

Komende week spelen de dames weer thuis ditmaal, als uitzondering, in sporthal de Tempel. De wedstrijd begint om 20:00 uur.

Tot dan!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X