Jeugdkamp 2016

Beste jeugdleden en ouders van PSV handbal,

Na het missen van het handbalkamp vorig jaar, staat er dit jaar weer een gezellig handbalkamp voor alle jeugdleden op de planning. Net als voorgaande jaren zal het dit jaar weer enorm leuk worden met verschillende activiteiten met als thema Disney.

Het kamp zal plaatsvinden in het weekend van 17-18-19 juni.  Spelers uit de E en F-jeugd mogen alle dagen mee, maar voor hen is het ook mogelijk alleen de zaterdag 18 juni deel te nemen.

Deelname kost voor het eerste en tweede kind € 35,00 p.p. Voor elk volgend kind uit hetzelfde gezin € 25,00 p.p. Indien uw kind alleen op zaterdag 18 juni deelneemt bedragen de kosten €13,50 p.p. De kosten dienen contant of d.m.v. een machtiging te worden voldaan bij inschrijving.

Klik op onderstaande link om je in te schrijven, inschrijven kan t/m 03-06-2016

https://goo.gl/forms/awuw5wrMEz

 

Als uw kind alleen op zaterdag deel neemt dient u zelf voor vervoer naar en van het kampterrein (Someren-Heide) zorg te dragen. Wij verwachten de kinderen zaterdag 17 juni tussen 9.00 en 9.30 uur op het kampterrein. Het tijdstip waarop uw kind weer kan worden opgehaald wordt dan met u besproken.

De E en F-jeugd gaat met de auto, alle overige kinderen gaan in een groep onder begeleiding op de fiets naar het kampterrein. Alleen in overleg met de commissie kan hiervan worden afgeweken.

 

Omstreeks 2 weken voor het jeugdkamp wordt er een ouderinformatieavond gehouden.

 

Voor vragen kunt u terecht bij Lindsey van Bemmel 06-18524758 of mailen naar jeugdkamppsv@gmail.nl

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X