Uitnodiging tweede ‘Strong Men Handball Bootcamp’

Dat handbal een hele gave sport is, wist jij natuurlijk al lang. En dat handbal ook voor jongens super cool is ook. Je kunt je er immers helemaal in uitleven, veel scoren, er is snelheid en dynamiek en je wordt continu uitgedaagd om beter te worden en je grenzen te verleggen.

Het Nederlands Handbal Verbond (NHV) is aan de slag om de handbalsport bij jongens nog beter onder de aandacht te krijgen, zodat nog meer jongens gaan zien én ervaren hoe leuk handbal is! Komend seizoen organiseren we daarom verschillende activiteiten, speciaal en alleen voor jongens!

Op zondag 6 november 2016 wordt rondom de EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands Herenteam tegen Hongarije in De Maaspoort in ’s-Hertogenbosch voor de tweede keer een super leuke ‘Strong Men Handball Bootcamp’ gehouden. Deze staat onder leiding van een NHV-tophandbaltrainer en handballers van RED-RAG/Tachos.

Via allerlei leuke spelvormen en bootcamp-activiteiten word je uitgedaagd. Naast verschillende handbaltrucs is er ook veel aandacht voor de elementen waar handbal om bekend staat, zoals snelheid, kracht, behendigheid en slim samenspelen.

Alle jongens in de leeftijd van de D-jeugd zijn uitgenodigd, dus 11- en 12- jarigen, maar ook 10- en 13-jarigen die in de D-jeugd spelen zijn welkom. Je hoeft geen groot handbaltalent te zijn, als je maar van een uitdaging houdt en je grenzen wilt verleggen.

Daarnaast mag je ook een vriend, van dezelfde leeftijd, meenemen die (nog) niet handbalt. Er is ruimte voor zestig deelnemers, dus meld je wel snel aan. Deelname aan deze leuke dag is helemaal gratis!

Vanaf 11.30 uur is de ontvangst in De Maaspoort in ’s-Hertogenbosch. Na het omkleden en een korte uitleg over het programma start om 12.00 uur de ‘bootcamp’ en deze duurt tot ongeveer 13.45 uur.

Vervolgens kun je douchen, krijg je een gezonde herstelsnack en ontvang je een vrijkaart voor de heren EK-kwalificatiewedstrijd Nederland-Hongarije, die om 15.00 uur begint. Ook de begeleiders die je naar het evenement brengen, kunnen natuurlijk de ‘bootcamp’ bijwonen en gratis de wedstrijd van de Oranjeheren bezoeken.

Samengevat:
– Doelgroep: alle jongens-D-jeugd (11- en 12-jarigen en eventueel 10- of 13-jarigen die ook in een D-jeugdteam spelen), een vriend meenemen mag ook!
– Maximum aantal: 60 deelnemers (vol = vol).
– Datum: zondag 6 november 2016.
– Tijdstip: 11.30-13.45 uur, na afloop een gezonde snack en bijwonen van de wedstrijd van de nationale herenselectie tegen Hongarije, die om 15.00 uur begint.
– Locatie: De Maaspoort, Marathonloop 1, 5235 AA  ’s-Hertogenbosch.
– Kosten: geen!

Kom jij op zondag 6 november ook naar deze super leuke tweede ‘Strong Men Handball Bootcamp’? Schrijf je dan uiterlijk woensdag 3 november in via dit formulier!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X