PSV Handbal Sponsorweek 2016

De sponsorweek is begonnen op zaterdag 1 oktober, verschillende jeugdleden kwamen tegen de klok van 14.30 uur naar de kantine om vervolgens in groepjes de wijk in te gaan om Grote Clubactie loten te verkopen. Buiten dat we veel loten verkocht hebben die dag was het vooral erg gezellig zowel in de kantine als buiten op de velden. Nadat we lekker wat gegeten hadden zijn we met de jeugdleden en verschillende ouders naar Sporthal de Vijfkamp gegaan om dames 1 en 2 aan te moedigen. Zelfs onderweg daar naar toe zijn er nog loten verkocht.
Tijdens de wedstrijden werden we verwend met lekkere hapjes, super gedaan meiden!
Om de dag goed af te sluiten zijn de speelsters van dames 1 en 2 met vele supporters naar de kantine gegaan om te proosten op de vier punten die in Eindhoven zijn gebleven.

Tussendoor hebben verschillende damesteams een flessenactie opgezet om op deze manier geld op te halen voor de vereniging. Daarnaast was PSV Handbal ook weer aanwezig tijdens de Marathon van Eindhoven met een kraam met drinken en wat lekkers, ze hebben er een leuke dag van gemaakt met een leuke opbrengst voor de club!

Op 15 oktober stonden er weer twee thuiswedstrijden op het programma, ook hier werd er weer goed voor onze supporters gezorgd door opnieuw lekkere hapjes te verkopen.  Ze hebben allemaal goed hun best gedaan en daarnaast was de sfeer erg gezellig in de sporthal.

Op zondag 16 oktober heeft de laatste activiteit rondom de sponsorweek plaatsgevonden, een FIFA toernooi in onze sportkantine. Ook dit jaar was dit weer een groot succes met een goede opkomst en veel gezelligheid. Er is een nieuwe FIFA Koning die de wisseltrofee in ontvangst mocht nemen en dus volgend jaar opnieuw uitgedaagd kan worden.

De bovenstaande activiteiten (excl. opbrengst Grote Cbluactie) en de opbrengst in de kantine heeft voor PSV Handbal een bedrag van €694.40,- opgeleverd.

Buiten dat de sponsorweek financieel gezien iets moois heeft opgebracht is het ook een periode geweest met veel gezelligheid, veel plezier en een fijne sfeer in de vereniging. Iets wat erg belangrijk is en we graag door willen zetten!

De organisatie wil iedereen bedanken die een steentje heeft bijgedragen aan de sponsorweek van 2016 en als het aan ons ligt zijn we er volgend jaar gewoon weer.

29 oktober aanstaande speelt dames 1 weer een thuiswedstrijd in sporthal de Vijfkamp. Kom gezellig kijken en dan maken we er weer een sportieve avond van.

Tot dan!

Bedankt namens,

Organisatie sponsorweek 2016

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X