Help PSV Handbal!

Help PSV Handbal met oud papier ophalen, anders moet de contributie omhoog!

Zoals iedereen binnen de vereniging weet is het oud papier ophalen een belangrijke inkomstenbron. Op dit moment hebben we drie wijken: twee in Eindhoven en één in Geldrop. We hebben de afgelopen maanden weer een paar nieuwe beladers kunnen verwelkomen, maar helaas zijn er ook een aantal mensen gestopt. Daardoor hebben we nu een groot probleem: we zijn op zoek naar 10 nieuwe beladers die 2-3 keer per jaar (meer mag natuurlijk ook!) een avondje oud papier op willen halen.

Deze mensen hebben we voor het einde van dit jaar nodig, zodat we de planning voor 2017 kunnen maken. In de eerste maanden van 2017 kunnen zij dan in één avond een cursus volgen om vervolgens ook ingezet te worden. Dit mag iedereen zijn die PSV Handbal een warm hart toedraagt: leden, ouders, familie of vrienden van leden. Het oud papier ophalen is een leuke en gezellige workout met andere leden, ouders en vrienden van PSV Handbal.

Als bestuur willen we benadrukken dat, wanneer zich geen nieuwe beladers aanmelden, we genoodzaakt zijn één wijk op te geven. Dit zullen we als gehele vereniging voelen, want dan moet de contributie omhoog. Dat moeten we zien te voorkomen! Dus heb het erover in je team en geef je nu op!

Aanmelden kan bij onze secretaris, Tessa Schols (tessa_schols@hotmail.com)

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X