PSV Handbal wint aanmoedigingsprijs voor beachinitiatief tijdens Sportawards!

Op maandag 16 januari waren de uitreikingen van de Eindhovense Sportawards. Tijdens deze uitreiking werden verschillende prijzen uitgedeeld, waaronder die voor de ‘Eindhovense Sportvereniging van het jaar’. In deze categorie was PSV Handbal één van de genomineerden.

Uit alle aanmeldingen heeft de vakjury vijf verenigingen geselecteerd die zich op een positieve manier onderscheiden ten opzichte van de andere verenigingen of een bijzondere prestatie hebben geleverd. PSV Handbal was een van de genomineerde verenigingen, samen met Rugbyclub Eindhoven, Eindhovense Reddings Brigade, S.V. Unitas’59 en Korfbalvereniging D.S.C..
Tijdens een mooie avond in de Fontys Sporthogeschool Eindhoven, kreeg PSV Handbal de aanmoedigingsprijs. Tevens krijgt PSV Handbal een geldbedrag ter waarde van €375.

Een mooie opsteker voor onze vereniging! Dit geld zal geïnvesteerd worden in de ‘beach handbal velden’, die waarschijnlijk rond half maart worden aangelegd op de buitenvelden bij de Oude Bosschebaan.

 

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X