Jeugdkamp naar ‘het Wilde Westen’ op 9-10-11 juni

Beste jeugdleden en ouders van PSV handbal,

Na een geweldig kamp vorig jaar, staat er ook dit jaar weer een gezellig handbalkamp op de planning. Someren-Heide wordt dit jaar omgetoverd tot het Wilde Westen, waar allerlei leuke, sportieve en spannende activiteiten gaan plaatsvinden.

Het kamp zal plaatsvinden in het weekend van 9-10-11 juni. Spelers uit de E en F-jeugd mogen alle dagen mee, maar voor hen is het ook mogelijk alleen op zaterdag 10 juni deel te nemen.

De deelname kost voor het eerste en tweede kind €35,00 p.p. Voor elk volgend kind uit hetzelfde gezin € 25,00 p.p. Indien uw kind alleen op zaterdag 10 juni deelneemt, bedragen de kosten €13,50 p.p. De kosten dienen contant of d.m.v. een machtiging te worden voldaan bij inschrijving.

Als uw kind alleen op zaterdag deelneemt, dient u zelf voor vervoer naar en van het kampterrein (Someren-Heide) zorg te dragen. Wij verwachten de kinderen zaterdag 10 juni tussen 9.00 en 9.30 uur op het kampterrein. Het tijdstip waarop uw kind weer kan worden opgehaald wordt dan met u besproken.

De E en F-jeugd gaan met de auto, alle overige kinderen gaan in een groep onder begeleiding op de fiets naar het kampterrein. Alleen in overleg met de commissie kan hiervan worden afgeweken.

Inschrijven kan vanaf nu via deze link: https://goo.gl/forms/UHpr7P8dB3eLCYmH3

Heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij Michael van Bemmel (michael_vbemmel@hotmail.com) 06-46485461 of Lindsey van Bemmel (lindseyvbemmel@gmail.com)

 

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X