Uitslag Rabobank Clubkas Campagne 2017

De Rabobank Clubkas Campagne zit erop, leden van Rabobank Eindhoven-Veldhoven konden tot en met 30 april stemmen. In het totaal waren 196 deelnemende verenigingen en stichtingen waaronder PSV Handbal.

PSV Handbal deed hier ook aan mee onder met het volgende doel: Beach Handbal is in opkomst, daarom heeft PSV Handbal de Hornbach Beach Arena gerealiseerd. Om het gebruik van de Hornbach Beach Arena te promoten zullen er clinics voor basisscholen, open trainingsavonden en o.a. een wijktoernooi georganiseerd gaan worden. Het doel: een bredere (maatschappelijke) functie.

In het totaal zijn er 18.110 stemmen uitgebracht. Rabobank Eindhoven-Veldhoven had in totaal een bedrag van €125.000,00 beschikbaar gesteld, wat maakt dat iedere stem €6,90 waard bleek te zijn.

Chretien Linssen en Mendy Franken waren gisteren aanwezig bij de grootse uitreiking van de Rabobank Clubkas Campagne in het Natlab in Eindhoven.

PSV Handbal heeft in het totaal 43 stemmen gekregen wat een mooi totaal bedrag maakt van €296,80. 

Een bijzonder dankjewel, aan alle leden van Rabobank Eindhoven-Veldhoven welke op PSV Handbal hebben gestemd en ook een bijzonder dankjewel voor Rabobank Eindhoven-Veldhoven voor het geweldige initiatief en het beschikbaar stellen van dit enorme bedrag voor alle verenigingen en stichtingen.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X